Manažér závodu potravinárskej výroby

Informácie o ponuke

  • Lokalita: Bratislava, Bratislavský kraj
  • Typ pracovného pomeru: plný úväzok
  • Sektor: Výroba a priemysel
  • Level pozície: TOP manažment
  • Plat: od 3000 EUR fix brutto (finálne podmienky budú dohodnuté na základe seniority kandidáta)

Náplň práce

Máte skúsenosť s potravinárskou výrobou? Zároveň ste riadili výrobu, respektíve plant, pokojne aj iného zamerania? Pre rakúsko-nemeckú spoločnosť pôsobiacu v oblasti potravinárskej výroby studenej kuchyne, hľadáme skúseného manažéra, ktorý skoordinuje chod prevádzky. Zodpovedný budete za výrobu, ale aj logistiku, skladovanie a kvalitu.

Vašou úlohou bude:

  • vedenie tímu 70 ľudí
  • koordinácia zamestnancov v oblasti výroby, logistiky, skladovania, ale aj kvality
  • riadenie a optimalizácia organizačných a výrobných procesov
  • zvyšovanie produktivity (optimalizácia tokov, pracovného prostredia, zariadenia,...)
  • zabezpečovanie dodržiavania bezpečnostných a hygienických noriem
  • vývoj a optimalizácia samotného produktu
  • sledovanie skladových zásob
  • reporting na CEO v Rakúsku

Ponúkané podmienky

  • uvoľnená atmosféra na pracovisku ( s hudbou a dobrou kávou)
  • priestor byť súčasťou rastu a optimalizácie
  • zázemie stabilnej a perspektívej zahraničnej spoločnosti

Nie je to tá pravá práca? Stane sa. Môžeme vám nájsť inú. Stačí nám váš aktuálny životopis.

Ozvite sa mi

Požiadavky na kandidáta

  • minimálne 3-5 ročná skúsenosť s riadením výroby/závodu
  • predchádzajúca skúsenosť s prácou v potravinárskej výrobe podmienkou
  • znalosť štandardov: HACCP pravidiel, IFS štandardov, OEE a kvality manažment
  • aktívna znalosť anglického alebo nemeckého jazyka (minimálne úroveň B2)
  • znalosti v oblasti bezpečnosti práce a prevencie nehôd
  • orientácia na riešenie, optimalizácie
  • odolnosť voči stresu, flexibilita, ochota učiť sa
  • tímový hráč schopný asertívnej komunikácie

Charakteristika klienta

Stabilná rakúsko-nemecká firma, zameraná na výrobu potravinárskych výrobkov studenej kuchyne.

Informácie o výberovom procese

Kandidátom odpovedáme, aj v prípade zamietavého stanoviska, do 3 pracovných dní od reakcie na pozíciu. Ak by sa tak nestalo, neváhajte sa pripomenúť telefonicky na čísle +421 254 415 522 alebo kontaktujte priamo nášho konzultanta.

Viete o niekom, kto by bol tým pravým kandidátom na túto pozíciu?
Dajte nám prosím vedieť cez náš referenčný program.

Odporučiť známeho

Reagovať na ponuku

Vyplňte údaje o sebe a priložte životopis, alebo sa prihláste cez LinkedIn.

Reagovať mailom LinkedIn